Automate your Marketing
with Womplify




 
alia's FotoPage

By: alia aiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Monday, 5-Jan-2009 04:22 Email | Share | | Bookmark
JOm Singgah My Blog

DH LAMA X HAPDATE FP... BTW KITA DH ADA BLOG BARU... AKMAKLUMLAH GAMBAR & AKTIVITI X BYK SO BLH LA STORY SIKIT2 JER... BUAT SAHABAT2 FP.. SESAPA YG SUDI, JENGUK2 LA BLOG KU DISINI YER...

http://alia-aiman.blogspot.com/

kita jumpa disana.. fp ku still ada lg.. still dlm progress... bila ada aktiviti menarik nanti akan ku download juga disini.. Insyaallah..buat kengkawan yg sudi jenguk, tinggalkan komen, sudi berkawan. thanks a lot..




Tuesday, 9-Dec-2008 08:03 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti Yg Tah apa2....

lama tul x hapdate aku nyer fp... sejak dua menjak ni kemalasan dtg melanda la... pastu mcm mls jer nak snap gambar2... btw blm terlambat untuk daku ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA buat semua warga fp ... masing2 mesti dah pernah berkorban kan.. x kisah la untuk diri sendiri ker, untuk rakan2 maupun family...janji bahagia...

BTw aku nak citer sikit pasal weekend lps... ala cuti yg 3 hari tu ... kitaorg raya kt sini jer alkisahnya coz asben aku outstation.. padahal dia keje area utara juga..blh jer nak balik.. tp bila mengenangkan MIL aku dh dtg sini & mak aku lak nk dtg ujung bulan ni.. kiranya mmg xplan nk blk kg..

bila lepak kt umah.. bosan lak.. tetiba teringin nk makan asam pedas... blh la pula, ngidam ker aku ni... sabar... belum tiba masanya lagi... kl area2 KL @ Selangor ok la juga.. ini tak smpi ke Melaka semata2 nk makan asam pedas.. bukan apa asben aku nk keje luar.. so dgn baik hatinyer la dia bawa kami sefamily g sana... tp ikutilah perjalanan yg plg x best buat kali ini... coz byk benda yg berlaku sepanjang perjalanan ke sana...x payah la aku ceritakan coz tension jer...


[color=Indigo]on da way, tengah boring giler coz jammed teruk sgat..dlm 40km/j , so aku pun sempt la posing2 jap.. muka boring jer...





Aksi - aksi mimi time lepak kt hotel, sementara tunggu ayahnya baiki keta...




Jln2 kt Tmn Mini M'laysia, tempat yg sempat daku singgah be4 balik coz time is limited, tp byr mahal2 smpt jln separuh jer coz ujan lebat... malas lak rasanya nak naik turun umah.. kebetulan mimi lak pakai kasut.. kl pakai sandle tu senang sikit, x terfikir lak time tu ..cuma time kitoarg pergi tu ada persembahan kebudayaan.. kira layan yg tu jer la.. best juga..






disebabkan ujan kt TMn mini, ingatkan dh last kt c2.. tp g juga la kt MITC tengok pameran Aliens.. lupa laks... tp tengok la muka kitaorg pn dh mcm aliens coz gelap sgt kt dlm..


Tuesday, 25-Nov-2008 02:59 Email | Share | | Bookmark
Mix Entry Yaa...

posing jap
 
big fish.. takut
View all 4 photos...
actually xde gambar nk update.. itu yg campur2 gambar yg ada ... almaklumlah gaji xdpt lg... so lepak umah jer la .. tp sian lak mimi lama x bawa dia g playground.. so kitaorg decide jln2 g taman tasik s.alam... dh lama x g sana .. dulu time student selalu lepak sana. skrg jauh la nak g...

this weekend lak kitaorg g jengjalan kat KLCC... sesuai untuk org yg xde duit sbb ku tau aku xkan shopping kt c2 punya...x sanggup nak bayar kl g MV.. ada je benda teringin nk beli..pastu teringin nak masuk acquaria.. tiket rm10.. acquaria yg besar tu aku dh pernah masuk.. free ajer rupanya x best langsung msk pameran ikan ni.. coz untuk org yg minat nak bela ikan sesuai la coz diaorg buat pameran untuk jual ikan.. tp dh beli tiket, masuk je la dgn hati yg berat...apa2 pun kitaorg keluar dgn enjoy... menyedapkan hati sendiri... ... jom layan pic yg ada..





gambar tengah main kt playground tman Tasik Shah Alam, enjoy betul mimi time tu


antara ikan yg dipamerkan kt acquaria, cantikan kan






mama, fish..fish... bising mulut menyebutnya




letih dh jln, lepak2 kt kolam ikan jap




Friday, 14-Nov-2008 08:23 Email | Share | | Bookmark
SeMinAr KanSer WaniTa

 
last week office kitaorg ni bz skt.. coz incharge seminar... SEMINAR KANSER WANITA bagus ni kl betul2 follow discussion dia... as a staf kt dept aku.. tolong la apa yg patut kan..at least sumbangan ku yg x seberapa ni blh la melancarkan lagi perjalanan seminar tersebut chewah... mcm syok sendiri jer apa2 jer la labu... best juga sesekali buat keje luar dari bidang tugas seharian..xde la terperap je kt dlm office..

pesertanya luar dari lembah klang pun ada... yg paling jauh aku rasa dari Spital Kluang & USM... ok la tu sebab course tu pun 1 day jer... kl lama sikit mesti berbaloi nk dtg jauh2... dlm sibuk2 & buat2 sibuk sempat juga posing2 kt luar dewan.. of course kl org yg sibuk x sempat nak bergambarkan biasaler... jom layan pic yg ada... kl gambar 18sx tu layan jer... biasala mcm2 aksi diaorg ni... layannn,....
























Thursday, 13-Nov-2008 06:08 Email | Share | | Bookmark
1st Time kena Tag..~hu..hu..hu..

AKU KENA TAG NGAN KAK FAFAU...@ http://fauzana78.fotopages.com/ 1st time kena tag ni.. antara rasa terharu dan sedih yg benornya aku ni x berapa nk pandai sgt bab2 tag2 ni.. sory ye akak kl entry tag ni x mencapai tahap ISO yg diinginkan.. yg pentingnya den try wpun mcm dh terlepas date dari tugasan...
bukan apa seminggu dua ni bz sikit.. tenet lak slow.. BOss pun dh lama x oustation kl tak blh juga curi tulang


Antara tugasan yg telah diberikan oleh k.fafau, akakku yg vogue gitew
1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do this


gambar ni amik kt office time lepas solat... x smpt nk berbedak.. tu muka mcm blur jer time ni mmg malas nk buat koje .. nak bertenet pun asyik hang jer.. itu yg terpaksa continue hari ni nyer entry... coz smlm mmg smpt download separuh jer.. standardla time nk ngelat dari buat keje mmg patut pun tenet slow... ok dh settle satu job,.. bab yg ke2.. nk keja jwb soalan lak.. panjang nyer akak... yg termampu je la yer...

1. What is the relationship of you and him/her?
kekasih gelapku ha..ha..ha.. xdela of course husband & wife

2. Your 5 impressions towards him/her
baik, loving... tp x romantik... ha..ha.ha..(ckp la nanti nmpk memuji lak)

3. The most memorable things he/she had done for you.
byk la suka & duka.. tp antaranya time hubby jaga kita time sakit after operation.. he's did well, pastu siap bawa roses kt spital.. padahal yg ku tahu husbandku ini mmg x romantik

4. The most memorable things he/she have said to you?
kl luv u tu mcm dh biasa sgt kn yg lain tu biarla sicret recipie

5. If he/she become your lover, you will...
dulu, kini & selamanya.. chewah... syukur alhamdulillah hopefully dh jd suami pn blh jd kekasih kan..btw aku suka sgt lagu kekasih gelap ku.. kl tukar ke kekasih betul blh x lirik dia...

6. If he/she become your enemy, you will...
x terfikir pn & minta dijauhkan...kl gaduh sikit2 tu biasa aar

7. If he/she become your lover, he has to improve on...
lebih romantik sikit kot...

8. If he/she become your enemy, the reason is...
x terfikir pn

9. The most desirable thing to do on him/her is?
mcm2 benda yg dok berangan sbnarnya,..malu lak nk ckp


10. The overall impression of him/her is...
so far so good

11. How do you think the people around you will feel about you?
apa yer... baik hati kot.. ha..ha..ha... yer ker... gila2 pn ada... xpe janji x kacau hidup org dah...& satu lg .. a little bit clumsy.. sikit je tau...

12. The character of you for yourself is?
nice person blh terima tak jwpn ni?????

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
bila kemalasan dtg melanda,..mak ai malasnyer..

14. The most ideal person that you wanna be is?
my mum coz bab2 rajin, pandai memasak, sabar mmg 101% belongs to my lovely mum & yg lain2nyer juz 2b myself... nobody perfect yaa...

15. For the people who likes you, say something about them.
i like u 2,3,4 ha..ha..ha.. poyos je jawapan... terimala daku seadanya..

16. Ten people to tag:
jap nak fikir... btw xde kot... I kan baik hati, bkn apa nanti susah hati lak org nk jwb

ok dh settle...letih den nk jawab semuanya.. kl ada jwpn yg agak2 poyos tu sorry yer..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net